dilluns, 29 d’octubre del 2012

MANIFEST ESCOLA TALLER ELS PORTS



MANIFEST ESCOLA TALLER ELS PORTS

Els alumnes-treballadors/es i l’equip docent de l’Escola Taller Els Ports volem manifestar la nostra decepció i malestar per no poder continuar en la nostra formació i per l’absènsia de cobro que arrastrem des de el mes de març, en alguns casos. Pel que ens veïem obligats a compartir el que pensem:

Pensem que tenim dret  a una formació, en el nostre cas, a un ofici, de qualitat, adaptada a la nostra vocació i en la formació pràctica adequada i acompanyada dels materials necessaris per a la mateixa.

El treball remunerat és un dels objectius vitals de tot ésser humà en capacitat per a portar-ho a terme. Les persones ací presents, tenim eixa capacitat i per tant, també el dret a cobrar pels serveis que hem dut a terme, ja sigui en contract per formació, ja sigui en contract com a personal laboral. Pel que pensem que aquest dret a rebre el salari deuria anteposar-se a altres com les obligacions en els bancs.

Pensem que tota aquella inversió que no arribe en el moment adequat, és inversió perduda que retorne a la administració i que no repercuteix ni en el nostre aprenentatge, ni en el pago als nostres proveïdors.

I, sobretot, reivindiquem el nostre dret a no formar part del estereotipus NI Ni, que a voltes volen donar-mos. Volem estudiar, volem treballar. Som jóvens però busquem el nostre futur. Som jóvens però ací i ara, l’error no és el nostre, és d’aquells que no compleixen en les politiques d’ocupació que defenen a la joventut com nosaltres.

dijous, 18 d’octubre del 2012

MANIFESTACION ESCUELA TALLER ELS PORTS

El miércoles que viene los alumnos de la escuela taller els ports hemos convocado una manifestación para reclamar lo que nos adeudan, que ya son casi 5 meses. Aun no sabemos el horario ni el lugar. Si alguien tiene tiempo libre y nos quiere acompañar... Nada mas sepa la hora y el lugar informare.
También hemos decidido, después de la manifestación, encerrarnos en la mancomunidad de manera indefinida, si no cobramos ya no podemos desplazarnos a los puestos de trabajo. Llevamos 5 meses poniendo la gasolina de nuestro bolsillo, pero hemos llegado a un punto que ya es insostenible. Queremos lo que nos hemos ganado, nada mas.