divendres, 10 de febrer del 2012

L’ESCOLA TALLER ELS PORTS A LA FIRA DE CEVISAMA


Dins de les eixides formatives que tenia programades l’Escola Taller i en un intent de tornar a la normalitat, encara que no hagem cobrat els diners pendents de la Fase 2 que abastava fins el 15 de Desembre de 2011, els alumnes de l’especialitat d’obra van marxar ahir dia 9 de Febrer fins la Fira de Mostres de València per tal de acudir a la cita dels especialistes en la matèria, a Cevisama (Fira Internacional del taulell i les seves innovacions).

A l’arribada a la mateixa van veure la distribució dels diferents pavellons en els que es troba dividida. Hi havien una gran representació de totes les empreses del taulellet més remembrades de la província, de la comunitat i de l’estat. Moltes d’elles situades a la nostra provincia.

Encara que el que més va cridar l’atenció tant al professor com als alumnes va ser l’exhibició que estaven fent de diferents productes i tècniques allí mateix, per a que tots pogueren veure altres formes de treballar i poder aprendre de les mateixes.

La maquinaria, les noves innovacions, els preus,… també varen ser aspectes destacables que vinculen més si cal, la relació dels alumnes en el mercat laboral.

També estaven presents els representants de la termo-argila, material que encara no és molt conegut i que a voltes es gasta sense tindre una experiència prèvia i del que els alumnes de l’Escola Taller de aquesta especialitat han aconseguit el títol de monitors, col·locadors i supervisors, en alguns casos.

La sensació una volta finalitzada tota la volta per la Fira va ser positiva i d’haver aprés un poc més del que sabien i també de la forma de relacionar-se que hi ha al sector, sobretot respecte als grans compradors que allí estaven.

Fira de Cevisama


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada