dimecres, 12 de desembre del 2012

El tancament també s’acabe



El tancament també s’acabe

El pròxim divendres dia 14 s’acabe l’Escola Taller. Donem fi a dos anys de formació i treball, en els que hem aprés tots moltes coses, de l’ofici, de formació, de les persones, de l’administració, del grup,… En els que ha hagut una evolució personal, laboral, grupal, interpersonal i general en cadascú dels que estem ací.

En l’Escola Taller, també s’acabe en nostre tancament voluntari i pacific de 50 dies per a aconseguir que l’Administració competent ens pague el que ens deu. L’objectiu principal no l’hem complert, però hem aconseguit altres, com fer-mos sentir, aprendre a que les coses no són tan fàcils i que a voltes s’ aconseguixen i a voltes no, però no per això hem d’estar menys orgullosos del que hem fet; a que les critiques de persones que no pensen com nosaltres no ens afecten, a que tothom no ens pot entendre, i a que és més fàcil no dir res, ignorà quin volen que siga en nostre destí. En el nostre bagatge emocional s’ens queden situacions de estrès, de desesperació, de frustració que hem sabut manejar.

Des d’ ací, agrair a tots aquells i aquelles que ens han donat suport en els moments difícils que hem passat, que saben qui són.

El divendres, abans de la cloenda de l’Escola Taller, en reunirem a la porta de l’edifici de la Mancomunitat que ha segut la nostra seu fins ara. L’hora serà les 13 h. Tota aquella persona que vulga apropar-se a donar suport serà benvingut. No busquem la compassió de ningú, si de cas, la reflexió de que el  que ens està passant a nosaltres pot ser no sigue un cas tan aïllat. 

I encara que no estiguem tancats, seguirem fent tota la pressió que estigue en les nostres mans per a rebre els sis mesos de nòmines que ens deuen.

Esteu tots convidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada