dilluns, 29 d’octubre del 2012

MANIFEST ESCOLA TALLER ELS PORTS



MANIFEST ESCOLA TALLER ELS PORTS

Els alumnes-treballadors/es i l’equip docent de l’Escola Taller Els Ports volem manifestar la nostra decepció i malestar per no poder continuar en la nostra formació i per l’absènsia de cobro que arrastrem des de el mes de març, en alguns casos. Pel que ens veïem obligats a compartir el que pensem:

Pensem que tenim dret  a una formació, en el nostre cas, a un ofici, de qualitat, adaptada a la nostra vocació i en la formació pràctica adequada i acompanyada dels materials necessaris per a la mateixa.

El treball remunerat és un dels objectius vitals de tot ésser humà en capacitat per a portar-ho a terme. Les persones ací presents, tenim eixa capacitat i per tant, també el dret a cobrar pels serveis que hem dut a terme, ja sigui en contract per formació, ja sigui en contract com a personal laboral. Pel que pensem que aquest dret a rebre el salari deuria anteposar-se a altres com les obligacions en els bancs.

Pensem que tota aquella inversió que no arribe en el moment adequat, és inversió perduda que retorne a la administració i que no repercuteix ni en el nostre aprenentatge, ni en el pago als nostres proveïdors.

I, sobretot, reivindiquem el nostre dret a no formar part del estereotipus NI Ni, que a voltes volen donar-mos. Volem estudiar, volem treballar. Som jóvens però busquem el nostre futur. Som jóvens però ací i ara, l’error no és el nostre, és d’aquells que no compleixen en les politiques d’ocupació que defenen a la joventut com nosaltres.

1 comentari:

  1. http://www.facebook.com/pages/Plataforma-Defensa-de-las-Escuelas-Taller-Comunidad-Valenciana/288627314576052?ref=hl

    Compañeros, desde la plataforma defensa escuelas taller Comunidad Valenciana, os envíamos nuestra solidaridad y respaldo a vuestra acción reivindicativa. Nos tenéis para lo que necesiteis.

    ResponElimina