dimarts, 20 de novembre del 2012

HEM COBRAT, O NO? DEPÈN QUINS ULLS MIREN.



HEM COBRAT, O NO? DEPÈN QUINS ULLS MIREN.

Ara fa deu dies, la Generalitat Valenciana es va dignar a ingressar-mos una part del que ens deuen. La part positiva, que hem cobrat un poquet, la part negativa, que és tant poquet que volem contar-vos per a que ens ha arribat:

114.000 euros, que es suposa que els haguérem tingut que cobrar abans de juny. Per a una persona sola, molt, però per a repartir, no se no sé.

El cas és que entre els 50.000 euros que devíem a la Mancomunitat, entre factures, segurs socials, irpf,…; els 20.000  que devíem als proveïdors, que també se’ls han guanyat, i el que hem de tornar a la Conselleria (No és perquè vulguem), ens han quedat per a pagar al equip docent els mesos d’abril, maig i 14 dies de juny i als alumnes-treballadors, 14 dies de juny i prou.

Volem pensar que tots els dies que portàvem tancats en aquells moments tenien que dir alguna cosa. També el moviment en la premsa i les manifestacions,… Realment no ho sabem. Que està bé que ens hagen pagat, clar, que seguim esperant el que se’ns deu des de el mes de juny, també.

És afortunat el que cobre tots els mesos, crec que tots estem d’acord en això, i el fet que ens paguen fins juny, està bé, però no és lo que toque. No som afortunats precisament. Que des de el 15 de juny fins avui, han passat molts dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada