divendres, 6 de maig del 2011

Escola Taller

A mitjans de desembre vam començar L'escola Taller a Vilafranca. Vam conèixer als nostres nous companys i nous professors encara que alguns ja ens coneixíem d'abans.

Som 30 alumnes repartits per tota la comarca: Vilafranca, Morella. Forcall, Cinctorres i Sorita i 7 professors que es reparteixen en diferents especialitats: paleta, electricitat, fontaneria i vivers. Els altres professors ens donen informàtica i reforç de l'ESO i la directora.

En febrer, els que encara no tenien l'ESO, començaren a fer classes de reforç mentre que els que la tenien, donen un poc de cada especialitat.

També em fet dues excursions, la primera va ser en València que vam anar a la fira d'expoenergètica. Allí ens van explicar els diversos tipus d'energia que hi ha i com la podem utilitzar d'una manera mes renovable i la segona va ser a Castelló allí ens vam explicar les energies renovables que hi ha i com podem ahorrar energia.

Avui per avui estem en la primera fase que s'acabe el dia 15 de juny i cada grup done lo de la seva especialitat i em escomesa també les pràctiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada