divendres, 6 de maig del 2011

Escola Taller

Explicació: En la foto eixim els 30 alumnes de l’Escola Taller d’Els Ports a la fira ExpoEnergètica de València. A la Escola Taller hi ha 4 mòduls, els mòduls son de: electricitat, fontaneria, vivers i construcció. I 1 professor per cada mòdul, també tenim una directora, una administradora i dos professors més, u per a les persones que no tenen el graduat per a poder presentar-nos el 10 de juny a l’examen del graduat. I l’altre per a fer-nos unes classes d’informatica per a pode fer aqust blog i per ensenyar-nos un poc els programes més importants.

Vivers: El mòdul de vivers han fet unes cuantes pràctiques dins de classe, com fer un hivernacle per a que el creixement de les plantes sigue més efectiu. També hem fet esqueixos que es una multiplicació de un vegetal d’alguna part no reproductiva.També vàrem plantar unes bellotes en bandejes. Les bellotes son de: Quercus suber :(surera); Quercus Ilex:(carrasca); Quercus faginea: (roure valència) i Quercus cocifera: (coscoll). Ens van donar uns àrbres de la Pobla de Benifaça tipus el palmito, grèbol, pi piñoner, acer campestre…
Excurció al jardí botànic de Villafranca

Electricitat: Primer quan estàvem a la Casa de la Cultura de Villafranca en la part de teoria, fèiem unes visites a l’edifici de la mancomunitat d’Els Ports, per a facilitar la iluminació en l’última planta als alumnes del mòdul de construcció. La feina consistía en fer uns plànols on estaven situats les caixetes, els interruptors, els endolls i les bombetes. Una vegada acabat els plànols vam passar la guía per les caixetes per a veure si hi havia algun tub que estiguera tapat. Una vegada pasada la guía vam pujar una manguera per a passar-la per cada habitació. On es distribuirà: Una o dos bombetes i un interruptor. Una vegada acabada la instalació elèctrica de la última planta vam passar les pràctiques en taules d’aglomerat. El timbre fender consisteix en la instalació de tres polsadors connectats al timbre fender a una bombeta. El timbre fender contrla la intensitat de la bombeta a partir dels polsadors.

Conexció d'alumbrat exterior
Fontaneria: Instalació d’un aseo amb termo de 15 L, una dutxa, una pica i un vàter. Està tot instal·lat en tubs de cobre. Instalació de radiadors en tub de cobre i sol radiant en tub de pesc. Un termo de caldera i una circuladora. Pràctiques en una màquina elèctrica enroscadota en tuberies albanitzades.

Montan un circuit per a montar un vatér
Obra: Van començar tabicant un mur, van continuar marcant una escala (la corretja), despres de marcar l’escala van començar a construi-la. A una altra part van fer un altre tabic menut per a poder fer una teulada. També van lluir les parets d’on van fer les escales, el tabic i la teulada i per finalitzar ara han començat a ficar manisses al terra. Per a fer els tabics, lluir les parets, fer la teulada i fer les escales; els alumnes del mòdul de construcció s’han separat en grups de dos o de tres.    
Tabican per a fer una teulada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada